KADROMUZ

Sarah Ganime SAYGI - Müdür

24.08.1989 Ankara doğumludur. Evli ve bir çocuk annesidir. Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Özel Eğitim Öğretmenliği alanında tamamlamıştır. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları alanında yüksek lisans yapmıştır. Çocuklarda problem davranış sağaltımı ve dil/konuşma bozuklukları alanında çalışmalar yapmaktadır.

Sarah Ganime SAYGI, 2010 yılında Ankara Çubuk Aşağı Çavundur Köyü´nde Özel Eğitim Öğretmeni olarak memuriyet hayatına başlamıştır. 2013 yılında Pursaklar Faruk Duman Özel Eğitim Uygulama Okulu´nda Kurucu Müdürlük görevinde bulunmuştur. 2020 -2022 yılları arasında Aile Bakanlığı´na bağlı Kızılcahamam Çocuk Evleri´nde yöneticilik görevinde bulunmuştur. 30 Ocak 2023 tarihinden itibaren Kızılcahamam Anaokulu´nda Okul Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.