Küçük Adımlar Okula Başlıyor!

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında "Küçük Adımlar Okula Başlıyor" projemiz ile bütün öğrencilerimizin okula uyum sağlama süreçleri bilimsel yöntemler esas alınarak, bireysel olarak ve küçük adımlarla desteklenecektir.


-          Çocuğum okula nasıl başlayacak? Okula alışacak mı? İlk günler zor geçecek! Acaba gelişimsel olarak hazır mı? Kayıt yaptırmakla iyi mi yaptık?

Bütün bu sorularla başa çıkmaya çalışan değerli velimiz, Kızılcahamam Anaokulu sağlam kadrosuyla 2023-2024 eğitim öğretim yılında yanınızda olacak.

-          Bu sorunlara nasıl bir çözüm bulunacak?

Her çocuk özeldir. Her çocuğun gelişimi, psikolojisi ve uyum yeteneği birbirinden farklıdır. Kızılcahamam Anaokulu çocuklarımızın gelişimsel açıdan bireysel farklılıklarına saygı duyarak onları bireysel olarak okula hazırlamak için yeni eğitim öğretim yılında okul veli işbirliğini hayata geçirecek. Kızılcahamam Anaokulu olarak “Küçük Adımlar Okula Başlıyor” projesini üretiyoruz. Bu proje ile her çocuk için uyum haftası ile birlikte okula alışma sürelerini adım adım takip edeceğiz. Her gün alışma süresini (%5-%10) perfomansına uygun oranda artırarak çocuğun okula alışması için yumuşak bir geçiş sağlayacağız. Böylelikle aileden ayrılma ve ağlama krizlerinin önüne geçmeye çalışacağız.

NOT: Detaylı bilgiler 4-8 Eylül 2023 uyum haftasında öğretmenlerimiz tarafından verilecektir.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 2  kişi beğendi