Kızılcahamam Anaokulu Çocuk Kulübü Açılıyor!

Kulüp çalışmaları ilgili yönergeye göre; eğitim saatleri dışındaki zamanlarda ilgi alanlarına yönelik sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel alanlarda eğitimlerinin ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, günlük eğitim-öğretimi destekleyici çalışmalar, yabancı dil, akıl-zeka, yöresel halk oyunları, drama vb. etkinlikler ile proje çalışmaları yapılacaktır.


Çocuk Kulübü Duyurusu ve Bilgilendirmesi

(2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem)

 

1) Okul çocuk kulübü çalışmaları ‘Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kuramları Çocuk Kulüpleri Yönergesi’ne göre yapılmaktadır.

2)Kulüp çalışmaları ilgili yönergeye göre; eğitim saatleri dışındaki zamanlarda ilgi alanlarına yönelik sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve bilimsel alanlarda eğitimlerinin ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi, günlük eğitim-öğretimi destekleyici çalışmalar, yabancı dil, akıl-zeka, yöresel halk oyunları, drama vb. etkinlikler ile proje çalışmaları yapılacaktır.

3) Kulüp çalışmaları resmi tatil günleri dışında haftanın Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde günlük 5 (beş) ders saati olarak yapılacaktır.

4) Kulüp ders saatleri 13.00 da başlayıp 17.10’da bitecektir.

5) Kulübün bir ders saat ücreti: 17.84  TL olup, günlük  89,20 TL'dir.

    2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Ocak ayı ücreti 1 OCAK 2024 tarihinde katsayılar değişeceği için tekrar hesaplanacaktır. Eylül 2023 - Aralık 2023 dönemi ayrı, Ocak 2024 – Haziran 2024 dönemi ayrı olmak üzere kulüp aidatlarda Ocak 2024’de yeniden düzenleme yapılacaktır. 

6) 1. Dönem Kulüp etkinlikleri 2 Ekim 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.

7) 7(yedi) günden fazla sağlık raporuna dayalı hastalıklar, doğal afet, anne, baba ve kardeşlerin ölümü gibi özürler nedeniyle yapılan devamsızlıklarda, devam etmediği günlere ait ücret bir sonraki ay ücretine sayılır. Bir sonraki ayda ücret ödenmesi yoksa bu ücret veliye geri ödenir.

8) Kulüp ücretleri; bir aylık ücret 1.750,00 TL olarak belirlenmiştir. (Bu ücret Aralık 2023 tarihine kadar geçerlidir.)

 

9) 2024 Ocak-Haziran dönemi ücreti ayrıca duyurulacaktır.

 

10) Çocuk kulübü haftalık ders programı* doğrultusunda kaynak kitaplar kulüp yönetim kurulu tarafından ihtiyaç doğrultusunda alınacaktır.

 

11) Öğle yemeği ve ikindi menüsü fiyata dahildir.

 

12) Kızılcahamam Çocuk Kulübü’ne farklı okula kayıtlı ya da herhangi bir okula kayıtlı olmayan öğrenciler de kayıt alınabilecektir.

 

NotÜcretler her ayın başında peşin olarak aşağıda belirtilen banka hesabına yatırılacaktır.


Ücretlerin Yatırılacağı Banka ve Şubesi:   HALKBANK – Kızılcahamam Şubesi

ALICI: Kızılcahamam Anaokulu Okul Aile Birliği Çocuk Kulübü

IBAN NO: Duyurulacaktır.


NOT: Ücreti yatırken mutlaka çocuğunuzun ismini dekontta belirtiniz.

Çocuğunun kulüp çalışmasına katılmasını isteyen velilerimiz,  başvuru formunu sınıf öğretmenine veya okul yönetimine en geç 27 Eylül 2023 tarihine kadar ulaştırması gerekmektedir.

·       *Haftalık ders programı kurumumuzun resmi internet sitesinde yayınlanacaktır.



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 3  kişi beğendi